Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری های وزارت بهداشت گفت: روزانه ۷ تا ۱۰ نفر در کشور به دلیل اهدا نشدن عضو فوت می‌کنند این آمار در کشور ما که مردمی مذهب و با عاطفه و مهربان داریم بسیار نگان کننده است.

مهدی شادنوش در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان درباره میزان اهدای عضو در کشور بیان کرد: هم اکنون ۲۵۰ هزار نفر در لیست انتشار اهدای عضو داریم که زندگ یبسیار سختی به دلیل نیاز به پیوند دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه روزانه ۷ تا ۱۰ نفر در کشور به دلیل اهدا نشدن عضو فوت می‌کنند افزود: این آمار در کشور ما که مردمی مذهب و با عاطفه و مهربان داریم بسیار نگان کننده است.

شادنوش درباره میزان اهدا عضو در کشور گفت: سالیانه ۱۶ هزار حادثه از انواع مختلف در کشور رخ می‌دهد که از این تعداد ۸ هزار نفر مرگ مغزی می‌شوند و از این تعداد ۲ هزر ۵۰۰ تا ۴ هزار نفر مرگ مغزی با امکان اهدا عضو هستند که هر فرد می‌تواند ۸ عضو و بیش از ۵۳ بافت را اهدا کند.

وی افزود: در سال ۹۶ تنها ۹۲۶ اهدا عضو در کشور داشتیم که این تعداد نشان دهنده این است که به نتایج مطلوب نرسیده ایم. بر اساس شاخص اهدا در جهان در کشور ۱۱ و نیم درصد در سال ۹۶ اهدا عضو صورت می‌گیرد، ولی اگربخواهیم بر اساس جمعیت حساب کنیم این اهدا باید ۴۰ درصد باشد.

وی درباره فرآیند اهدای عضو گفت: مرگ مغزی به هیچ وجه امکان بازگشت به زندگی ندارد و با کما متفاوت است. در کما ممکن اس قند خون فردی افت کند و با جبران این قند برطرف گردد، ولی در مرگ مغزی وقتی تیم اعلام می‌کند فرد دچار مرگ مغزی شده دیگر امکان بازگشت ندارد و هر چه زمان بگذرد مغز فرد بیشتر متلاشی می‌شود حتی اگر از بیمار نگهداری خوبی شود.

شادنوش در ادامه درباره زمان رضایت گیری از والدین بیان کرد: در مرگ مغزی رضایت گیری الزامی است، ولی اگر فردی در زمان حیات اجازه اهدا عضو را داده باشد خانواده زودتر رضایت می‌دهند. به دلیل عدم فرهنگ سازی واحد‌های رضایت گیری کار بسیار سختی دارند. اسپانیا ۲۶ سال در اهدای عضو رتبه اول را دارد و بین ۳ تا ۵ دقیقه افراد رضایت می‌دهند، ولی برای رضایت در کشور این میزان بین ۶ تا ۹۰ ساعت است.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری های وزارت بهداشت اضافه کرد: وقتی کسی دچار مرگ مغزی می‌شود کادر درمانی به بهترین شکل از آن مراقبت می‌کنند و ادعای عدم رسیدگی خوب به بیمار مرگ مغزی کذب است.

وی درباره میزان افراد دارنده کارت اعهدای عضو در کشور افزود: سالیانه این میزان بسیار در حال رشد است، ولی سرعت کم است. در اهدای عضو باید به این نکته دقت کرد که یک پیوند کلیه یک هفتم دیالیز برای ما هزینه دارد.

شادنوش درباره موفقیت آمیز بودن عمل پیوند در کشور گفت: عمل‌های پیوند عضو در کشور بسیار موفقیت آمیز بوده است و پیوند قله پزشکی دنیاست در چنین شرایطی یک مرکز در شیراز ۷۰۰ پیوند کبد داشته است و رتبه اول دنیا را داشته است و یا مرکزی در ایران ۵ هزار پیوند کلیه انجام داده است. در این موارد خیلی پیشرفت کرده ایم. جراحان پیوند هزینه دریافت نمی‌کند و هزینه عمل پیوند رایگان است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شادنوش وزارت بهداشت اهدای عضو مرگ مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۱۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، علیرضا دلبری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جغتای گفت: در پی نارضایتی فعالان بخش کشاورزی مبنی بر اختصاص سهمیه سوخت اداوات کشاورزی و به کمک فناوری نوین و یک شرکت فناور و نصب نرم افراز میزان کارکرد (jps) که میزان ساعت کارکرد وسیله و قدرت موتور و میزان فشاری که برای انجام کار تحمل می‌کند سنجیده می‌شود و براین اساس سهمیه سوخت تراکتور طبق جدول محاسبه واختصاص می‌یابد.
سید مرتضی میرزایی مدیر عامل شرکت فناور و طراح فناوری هم گفت:که به جز اعلام میزان ساعت کارکرد وسیله درصورتی که در وضعیت سیستم سیم کشی و برق ویا فشار روغن و احتمالا سرقت باطری توسط این نرم افزار پیامکی به تلفن همراه مالک تراکتور ارسال می‌شود تا مالک در صدد رفع مشکل براید.
او افزود:ضمن اینکه با توجه به اعلام مشکل به مالک در جهت افزایش هزینه‌های خرابی تراکتورو در صورت سرقت ان با رد یابی محل انتقال تراکتور به مالک اعلام می‌ شود.
مدیر عامل شرکت فناورگفت:ضمن اینکه در اینده باید تمامی ادوات کشاورزی به منظور جلو گیری از قاچاق سوخت و رعایت عدالت در توزیع سوخت کشاورزی به این سامانه ونرم افزار متصل شوند.

دیگر خبرها

  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • کلید اصلی کاهش وزن مشخص شد!
  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • کبد جوان ۲۲ ساله کرمانی به یک بیمار در شیراز زندگی بخشید
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد/ برداشت استخوان زانوی اهدا کننده عضو برای ترمیم به ۳ بیمار
  • طرح قرآنی «حیات طیبه» برگزار می‌شود
  • اهدای عضو جوان ۲۲ ساله کرمانی