Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ اصغر زارع ظهر سه شنبه در دومین جلسه شورای راهبردی تصادفات پلیس راهور اصفهان اظهار داشت: در هفت ماه نخست سال جاری تعداد ۹ هزار و ۸۸۹ تصادف خسارتی در استان اصفهان رخ داده که از این تعداد چهار هزار و ۲۶۱ فقره تصادف منجر به مجروحیت شده است.

وی افزود: از تعداد کل تصادفات استان دو هزار و ۷۷۰ فقره جرحی بوده که نسبت به سال گذشته کاهش دو درصدی داشته است، همچنین در این مدت زمان ۳۱۷ فقره تصادف منجر به فوتی رخ داده که منجر به فوت ۳۸۰ نفر شده است که آمار آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش هشت درصدی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راه استان اصفهان ادامه داد: از تعداد کل تصادفات جرحی و فوتی استان ۲۳ درصد متعلق به شمال، ۲۳ درصد متعلق به شرق، ۱۹ درصد متعلق به جنوب و ۳۵ درصد به غرب استان اختصاص دارد که نشان از پرخطر بودن جاده‌های غرب استان اصفهان است.

معرفی نقاط پر تصادف استان اصفهان

وی در خصوص محورهای پر تصادف ۷ ماهه نخست سال ۱۴۰۰ تصریح کرد: آزادراه اصفهان کاشان با ۵ تصادف فوتی و ۹ نفر جان باخته، اتوبان فرودگاه با ۳ تصادف فوتی و ۴ جان باخته، محور سمیرم یاسوج با ۵ تصادف و ۹ جان باخته، محور مبارکه با ۴ تصادف و ۹ جان باخته، محور دهق علویجه با ۶ تصادف و ۹ جان باخته و محور عسگران داران با ۴ تصادف و ۶ جان باخته پرخطرترین جاده‌های استان اصفهان هستند.

زارع با بیان اینکه در استان اصفهان ۶۷ نقطه پرتصادف برون شهری شناسایی شده که از این تعداد ۲۹ مورد به طور کلی رفع شده است، افزود: از جان باختگان محورهای استان اصفهان ۶۶ درصد پلاک بومی و ۳۴ درصد پلاک غیر بومی داشته‌اند.

وی در خصوص برخورد پلیس راه با تخلفات جاده‌ای گفت: در هفت ماهه نخست سال جاری برخورد با سرعت غیرمجاز ۱۷ درصد، سبقت غیر مجاز ۱۶ درصد، انحراف ۱۳ درصد، نبستن کمربند ۴۰ درصد، استفاده از تلفن همراه ۵۸ درصد و نقص سیستم ۲۷ درصد افزایش داشته است.

۴۷ درصد متوفیان تصادفات جاده‌ای رانندگان بوده‌اند

رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به افزایش شش درصدی تردد در جاده‌ها در هفت ماهه نخست سال جاری نسبت به سال گذشته ابراز داشت: این آمار در فروردین ماه ۸۵ درصد، اردیبهشت ۱۳ درصد، خرداد و تیر چهار درصد و مردادماه ۱۷ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، همچنین آمارها حاکی از کاهش هشت درصدی تردد در شهریور و یک درصدی در مهرماه سال جاری است.

وی در خصوص تفکیک جان باختگان سوانح رانندگی در استان اصفهان گفت: از تعداد کل جانباختگان در سال جاری ۴۷ درصد رانندگان، ۴۴ درصد سرنشینان، ۶ درصد عابر پیاده و ۳ درصد رانندگان موتور سیکلت بوده‌اند که این آمار نشان دهنده لزوم بستن کمربند ایمنی سرنشینان است.

زارع در خصوص دسته بندی تصادفات بر اساس نوع راه گفت: ۶۵ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهرها رخ می‌دهد و از ۳۵ درصد باقیمانده ۳۸ درصد تصادفات در بزرگراه‌ها، ۲۱ درصد در محورهای اصلی و ۱۷ درصد در محورهای فرعی رخ می‌دهد.

۷ درصد تصادفات متعلق به ناوگان عمومی

وی تاکید کرد: ۷ درصد از جان باختگان در ۶ ماه دوم سال ۱۳۹۹ مربوط به ناوگان عمومی حمل مسافر بوده که اتفاق خوبی نیست، باید نظارت بیشتری به این امر انجام بگیرد، برخی از اتوبوس‌های درون شهری بدون مجوز حرکت می‌کنند و رانندگان برخی از اتوبوس‌های کارخانجات نیز گواهینامه ندارند.

رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به نقاط و مقاطع مستعد تصادفات در شش ماه دوم سال ۹۹ گفت: محور مبارکه به طالخونچه، محور سمیرم به یاسوج، محور نیک آباد به حسن آباد و محور دهق به علویجه بیشترین مخاطره را در این بازه زمانی داشته‌اند.

کد خبر 5353398

منبع: مهر

کلیدواژه: پلیس راه اصفهان اصغر زارع ویروس کرونا زلزله بوشهر زمین لرزه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه بارش برف کرمانشاه واکسن کرونا عکس استانها گرگان کتاب و کتابخوانی اردبیل شیوع کرونا استان اصفهان سال گذشته جان باخته پلیس راه سال جاری نخست سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۱۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مهدی میناخانی ظهر شنبه در مراسم روز حمل و نقل و ایمنی در محل راهداری زنجان، گفت: رعایت ایمنی موتورسیکلت اهمیت بسزایی دارد و این وسیله نسبت به خودرو بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد، بنابراین باید اقدامات پیشگیرانه از تصادفات آن مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه طی سال گذشته چهار درصد از مجموع تصادفات کل استان در جاده‌ها مربوط به موتورسواران بود، ابراز داشت: اغلب این تصادفات نسبت به داخل شهر به فوت راکبان منجر شد.

رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه زنجان، گفت: امروزه استفاده از موتورسیکلت به دلیل مزیت‌های فراوان به ویژه سهولت دسترسی آن بیش از گذشته است.

میناخانی تاکید کرد: هم اکنون کارخانجات کشور نیز موتورسیکلت‌های متنوعی را تولید می‌کنند که در مقایسه با خودرو قیمت پایین‌تری دارد.

وی گفت: در بررسی پرونده‌های پزشکی قانونی نیز صدمات وارده به سر در فوتی‌های تصادفات موتورسیکلت بیش از گذشته است، و باید برنامه‌های پیشگیرانه در این خصوص عملیاتی شود که راهداری استان نیز اقدامات خوبی در ارتقای فرهنگ موتورسواری انجام داده است.

رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه زنجان بیان داشت: جمعیت راکبان در روستاها بیشتر است و به همین دلیل فرهنگ سازی برای گروه‌های هدف انجام می‌شود.

میناخانی تاکید کرد: کلاه ایمنی در حدود ۷۵ درصد از صدمات سنگین در تصادفات پیشگیری می‌کند و متأسفانه رغبت مردم به استفاده از موتورسیکلت بیش از گذشته افزایش یافته و همین مساله موجب بروز تصادفات در جاده‌ها به ویژه شهرها شده است.

وی افزود: طبق آمارها ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان رخ می‌دهد و اغلب موتورسواران در هنگام تصادفات از ناحیه سر آسیب می‌بینند که همین مساله از نبود کلاه ایمنی ناشی می‌شود.

کد خبر 6089916

دیگر خبرها

  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در شهرستان فریدن
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۴۵۰ هزار وسایل نقلیه در مازندران
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۴۷۹ هزار وسایل نقلیه در مازندران
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد
  • نخستین دلیل تصادفات آذربایجان شرقی عدم توجه به جلو است
  • افزایش ۱۶ درصدی متوفیان ناشی از تصادفات درون شهری